FOODTRUCK CARAVAN

Compacte campers en vlotte vouwwagens
 

Foodtruck Caravan voor je eerstvolgende evenement

Dat echte kampeergevoel ervaren zonder eerst in de file te staan? Lekker eten in de openlucht zonder natte tafels? Staak dan je speurtocht! Met een foodtruck caravan op locatie ben je van alles voorzien. Daar hoef overigens ook geen sporen voor uit te zetten. Ze volgen de witte rookpluimen wel. Hieronder hebben we alvast een paar avonturiers op een rijtje gezet. Laat je inspireren door alle camper soorten en lees meer over het assortiment.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 
 

Foodtruck caravan Opgerold

Compact tot in de puntjes

Opgerold weet hoe je een krappe caravan in moet zetten voor een originele foodtruck ervaring. De naam zegt het al: het draait om opgerold eten. Dat is nog eens ruimte besparend! De enthousiaste rollers verzorgen allerlei handzame snacks aan huis. Zo bestaat het assortiment onder andere uit opgerolde loempia’s met gekruid gehakt en ronde tosti’s tubes met blauwe kaas. Voor opgerolde toetjes moet je echter bij Rollend ijs zijn. Hier krijg je geen bolletjes, maar rolletjes ijs in een bakje. Met tientallen toppings, smaken en vers fruit kan je ze versieren zoals jij wil. Vanuit zo’n foodtruck caravan krijg je hapjes die dus minstens zo compact (én kleurrijk) zijn! Maar wees gerust, grotere gerechten zijn ook geen probleem.

 
 
 

Muziek met foodtruck caravan Sountrek!

Vermaak in retro stijl

Schiet je graag plaatjes, maar shake je liever zelf dan een polaroid? Geen zorgen; met een foodtruck caravan kan het gewoon allebei! Zo is fotocaravan Bertha er klaar voor om alle mooie momenten vast te leggen als fotostrip. Bovendien kan je dan helemaal losgaan met allerlei leuke attributen. Zeker als je altijd al een snor had willen hebben. Om echter op het shaken terug te komen… Als je na die fotoshoot nog niet los genoeg was, wordt je het wel met de muziek van SoundTrek. Van volledig orkest tot mini festival in je achtertuin. Kan je het voorstellen? Met een foodtruck caravan heb je dus onder andere retro entertainment in huis. Maar ook kinderen zullen zich vermaken. Neem maar eens een kijkje bij Droomevenementen!

 
 
 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 
 

Zo werken wij

 1. Reserveren
  Vul nog even ons formulier in. Kost maar een minuutje!
  Je hoeft enkel aan te geven wat je wensen zijn.
 2. Service
  We vragen het nog even na: Wat mag echt niet ontbreken?
  Gewoon om te peilen waar je nou precies naar op zoek was.
 3. Koken
  Alles in de keuken laten we aan de chef over, maar wij gaan voor je rennen!
  Op basis van jouw wensen regelen we een foodtruck caravan bij jou in de buurt.
 4. Smakelijk!
  Nu kan je gaan genieten van culinaire creaties uit zo’n vlotte vouwwagen.
  Ruilen is helaas niet mogelijk. Maar we garanderen je een geslaagd evenement!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Volg the Food Convoy