Photobooth Foodtruck in de spotlight: Foto Caravan Betsie

Photobooth Foodtruck in de spotlight: Foto Caravan Betsie

Over Foto Caravan Betsie

Ben jij voor je evenement op zoek naar een leuke photobooth? Wij weten er wel één! Foto Caravan Betsie is een lust voor het oog en een echte toevoeging aan iedere gelegenheid. In dit interview lees je alles over deze leuke truck en haar gepassioneerde eigenaresse. Wij helpen je bovendien graag verder bij het boeken!

Vertel eens wat over jezelf?

Betsie 4

Mijn naam is Sanne Roemaat. Ik ben 35 jaar jong en ik woon in Hengelo. In 2013 ben ik voor mezelf begonnen met mijn bedrijf Evenso. Als eerste met het organiseren van Ladies Events, workshopevenementen voor vrouwen. In 2014 is daar Foto Caravan Betsie bijgekomen.

Door wie of wat is jouw liefde voor foodtrucks ontstaan?

Eigenlijk zat ik bij toeval een beetje rond te snuffelen op het internet. Ik was voor mijn eigen Ladies Event op zoek naar een leuke entertainmenttoevoeging en kwam terecht bij een fotohokje. Ik dacht: ‘Hé, dat is leuk!’. Dames willen altijd wel een foto mee als herinnering aan het leuke event. Ik ben gaan nadenken, en dacht: ‘Wacht eens, waarom maak ik dat niet zelf?’. Toen ben ik verder gaan kijken en kwam ik al vrij snel op een Engelse website terecht. Zij hadden een Caravan Photobooth genaamd Rosie. Tot mijn verbazing zag ik dat zoiets nog niet in Nederland bestond, dus ik ben er gelijk mee aan de slag gegaan. Zo ontstond mijn liefde voor trucks.

Hoe ben je met Betsie begonnen?

Eind 2014 ben ik met Caravan Betsie begonnen. Ik kocht bij iemand particulier een oude Kip Caravan. De caravan stond buiten en zag er erg slecht en vies uit. Gelukkig kon ik daar doorheen kijken. Uiteindelijk heb ik de caravan voor een prikkie kunnen kopen. Samen met mijn broer hebben ik de caravan helemaal zelf opgeknapt en gepimpt. Na er ongeveer twee weken fulltime mee aan de slag te zijn geweest, was Caravan Betsie zo goed als af. Eindelijk konden we met haar op pad! Erg spannend natuurlijk, want we waren de eersten in Nederland met een foto caravan.

Betsie 1 Betsie header

Waarom foto’s?

Haha, ja, waarom foto’s? Foto’s blijven voor altijd en zijn een leuke herinnering aan iets dat je hebt meegemaakt. Mensen vinden het toch leuk om even gauw een foto te laten maken, en al helemaal als de drempel laag is. In een caravan ziet niet iedereen gelijk hoe je op de foto staat. Daarnaast kunnen ze in de caravan met leuke gadgets en props op de foto. Een snorretje, een brilletje op een stokje, hoe lachen! En het leukste is dat ze direct een foto meekrijgen.

Wat maakt jouw Caravan Betsie uniek?

Caravan Betsie is een leuke gepimpte oldtimercaravan. Mensen die de caravan voor het eerst zien, zeggen bijna allemaal ‘Ooohhh, die wil ik meenemen met vakantie!’. Betsie heeft gewoon een echte ‘cutefactor’. Daarnaast werken veel photobooths automatisch, je drukt op een knop en er wordt een foto gemaakt. Bij ons werkt het anders. Wij werken met professionele fotografen. Alle fotografen hebben een opleiding of cursus gevolgd in de fotografie. De meeste fotografen hebben hun eigen bedrijfje en werken bij ons als Freelancer. De keuze om met professionele fotografen te werken is de uniekheid van Caravan Betsie. Mooiere foto’s en meer contact met de bezoeker.

Wat is het mooiste dat jij hebt meegemaakt in je truck-carrière?

Betsie 3

Mensen die rijendik stonden te wachten voor Caravan Betsie en het enthousiasme van de bezoekers op een evenement, bruiloft of festival. Daar doe je het voor natuurlijk. Ik weet nog goed dat we vorig jaar op Wildness Festival waren, in Zwolle. Het was er enorm druk. Op een gegeven moment kwam er een grote groep jongens aan. In eerste instantie zou je denken ‘Die gaan niet in een roze caravan’, maar ik had het mis! Ze hebben zo ongelooflijk veel lol gehad in de caravan, ze wilden er bijna niet meer uit.

Wil jij je gasten ook zoveel lol laten beleven?  Foto Caravan Betsie is net als al onze andere foodtrucks aan te vragen via de website