FOODTRUCK AMSTERDAM


Op deze pagina hebben we speciaal voor jou alle foodtrucks uit Amsterdam verzameld. Van burger en pizza tot smoothies en superfood; je kunt hier alles vinden. Veel succes en plezier met het kiezen van de juiste truck voor jouw evenement!

Wil je een foodtruck huren in Amsterdam? Vind hier alle foodtrucks uit Amsterdam!

Met een foodtruck op elke hoek van de straat en tientallen foodtruckfestivals per jaar zijn de voedselwagens in Amsterdam helemaal hip and happening. Op het gebied van foodtrucks kun je er dan ook alles vinden wat je foodiehart begeert. Van grotere festivals in Amsterdam als TREK Amsterdam en Amsterdam Kookt tot kleinere festivals als ROTZOOI en van pizza tot smoothies foodtruck; je hoeft wat betreft festivals in Amsterdam werkelijk niets te missen. Zo is er dus altijd keuze genoeg.

Neem eens een kijkje bij onze trucks en kies de beste wagen(s) voor jouw evenement. Ook kun je in onze foodtruck festival agenda alle actuele foodtruckfestivals in Amsterdam vinden. Echte aanraders voor iedere foodliefhebber. We kunnen ons echter voorstellen dat het kiezen van de juiste foodtruck niet altijd makkelijk is. Daarom hebben wij hieronder een van onze foodtrucks uit Amsterdam voor je uitgelicht.

Echte Amsterdamse voedselwagens

Nederland en Amsterdam staan er in het buitenland alom om bekend: de coffeeshops en wietverkoop. Van heinde en verre komen toeristen naar Amsterdam om dit opvallende en ongebruikelijke fenomeen met eigen ogen te zien, en soms zelfs om het allemaal zelf te ervaren. De mannen van The Dutch Weed Burger hebben met hun burger foodtruck leuk op dit Amsterdamse imago ingespeeld door een burger te maken met, jawel, weed.

Daarnaast is de burger 100% plantaardig, waardoor hij helemaal vegetarisch, veganistisch, kosher en halal is. Ook geschikt voor alle nationaliteiten in Amsterdam dus. Bovendien bevat The Dutch Weed Burger vrijwel alleen biologische ingrediënten, waaronder sojabonen, zeesla en duurzaam, vers brood. Ubergezond en superlekker!

Snuif met The Dutch Weed Burger dus op een verantwoorde manier van verse weed, en haal op een verrassende, grappige en gezonde manier een vleugje Amsterdams imago naar jouw event. Bovendien heb je zo geen standaard vette burger, maar echte originele lekkernijen. Weedalicious!

the dutch weed burger

Foodtrucks uit Amsterdam kleuren de straten

Naast The Dutch Weed Burger zijn er nog veel meer kleurrijke foodtrucks in deze categorie. Zo is er bijvoorbeeld het knalgele monster van Rich Pork of de knalroze bolide van Brandt & Levie 

rich pork amsterdam

Geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Ben je na het bekijken van deze pagina of na het lezen over The Dutch Weed Burger geïnteresseerd geraakt in een foodtruck uit Amsterdam? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij kunnen alles van je uit handen nemen, van het regelen van de foodtruck tot het uitwerken van het thema en de aankleding van de locatie. Zo hoef jij je geen zorgen te maken en alleen maar te genieten. Bon appétit!