FOOD TRUCK VOLKSWAGEN

Coole Caravelles en schitterende Samba’s

Food truck Volkswagen voor je eerstvolgende evenement

Altijd al in een toffe Transporter willen zitten? Benieuwd hoe zo’n Volkswagen busje er van dichtbij uitziet? Goed nieuws! Hier hebben we wel een aantal foodtrucks voor! Alle te gekke ‘Type 2’ modellen en meer staan alvast voor je op een rijtje. Van mobiele frituur tot rijdende cocktailbar. Voor meer informatie over wat de food truck Volkswagen allemaal kan, lees je hieronder een paar leuke beschrijvingen. Laat je inspireren door het aanbod, of boek direct!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Hieper de Pieper food truck Volkswagen

Hieper de Pieper frituur in een food truck Volkswagen

Ontstaan uit een passie om mensen mensen pure patatten te laten proeven. Vanuit deze food truck Volkswagen worden de frieten vers gefrituurd. Hun biologische aardappelen schillen ze echter niet. Hierdoor krijg jij dus extra vitamientjes binnen. Zo is hun friet gezonder dan de doorsnee aardappelstaafjes. Bovendien kan je deze beleggen met een stoverij van draadjesvlees. Verder serveren ze diverse speciale snacks! Denk bijvoorbeeld aan al dan niet vegetarische bitterballen. Maar ook kroketten met zeewier erin. En met meerdere soorten mayo op het menu heb je sowieso niets meer te klagen. Hieper de Pieper is een frietkraam met karakter. De foodtruck wordt onder andere aangekleed met houten kratjes, borden en aardappelzakken. Een ding is zeker. Deze food truck Volkswagen is van mijlen ver te herkennen.

Cocktailcar food truck Volkswagen

Food truck Volkswagen met frisse en sterke drank

Vanuit een Volkswagen T2 tappen professionele bartenders cocktails van topkwaliteit! Deze food truck Volkswagen heeft bovendien een zeer tropische uitstraling. Met deze combi ben je gegarandeerd goedgemutst! Bovendien rijden ze op elke locatie voor. Of het nu de strandboulevard of een bedrijfslocatie is. Andere voordelen van zo’n mobiele bar? Je hoeft je bijvoorbeeld geen zorgen te maken over het glaswerk. De food truck Volkswagen is van alles voorzien en de afwas wordt ook voor je gedaan! Verder bestaat het assortiment niet alleen uit bier op fles en frisdranken. Met drank naar keuze kan je het evenement aankleden zoals jij wil. Tot slot houdt het personeel alle tafels netjes zodat ze niet vol komen te staan. Deze food truck Volkswagen is dus niet alleen tropisch. Maar kan qua voorraad ook volledig worden aangepast!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zo werken wij

 1. Reserveren
  Vul nog even ons formulier in. Kost maar een minuutje!
  Je hoeft enkel aan te geven wat je wensen zijn.
 2. Service
  We vragen het nog even na: Wat mag echt niet ontbreken?
  Gewoon om te peilen waar je nou precies naar op zoek was.
 3. Koken
  Alles in de keuken laten we aan de chef over, maar wij gaan voor je rennen!
  Op basis van jouw wensen regelen we een food truck Volkswagen bij jou in de buurt.
 4. Smakelijk!
  Nu kan je gaan genieten van culinaire creaties uit zo’n vlotte Volkswagen.
  Ruilen is helaas niet mogelijk. Maar we garanderen je een geslaagd evenement!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

VOLG FOOD CONVOY