Nederland is een echt toetjesland. Van oorsprong bestond ons nagerecht vooral uit zuivelproducten. Tegenwoordig zit er heel veel meer variatie in ons menu. Het dessert food truck aanbod van The Food Convoy biedt nagerechten uit alle uithoeken van de wereld. Onze dessert food trucks zijn origineel in smaak, kleurrijk en een feestelijke aanvulling op jouw event. Bekijk ons dessert truck aanbod onderaan deze pagina.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

De dessert food truck maakt van elk moment een feestje

De dessert food truck is multi-inzetbaar. Een lekkere zoete hap is op elk moment van de dag wel welkom. Ook zijn deze trucks een lust voor het oog. De vaak felgekleurde eye catchers vallen direct op tijdens je evenement.

dessert food truck

Niet altijd even gezond. Wel heel erg lekker.

Nee, toetjes zijn niet altijd even gezond. Maar je kunt prima een gezonde maaltijd afblussen met een wat minder gezond, maar waanzinnig dessert. Geniet, maar snoep met mate. Voor degene die toch echt op een health tour zijn, biedt onze Health Foodtruck “Rawtiramisu”. Een gezonde, glutenvrije variant op de tiramisu die we gewend zijn.

Als dessert of gewoon voor bij de koffie.

Onze zoete versnaperingen zijn niet alleen lekker als dessert. Ook bij de koffie past een koekje, plakje cake of een warme wafel heel goed. Wat dacht je bijvoorbeeld van een warme stroopwafel van Begeman, of een chocolade lolly van Lick Food Van? Ook de wafel lolly van Lekker Hotel Mamma is enorm in trek op feesten en festivals!

Laat ons je zorgen uit handen nemen.

Bij The Food Convoy hebben we ons maagje al vol gesnoept.  Op basis van jouw smaak, zoeken wij graag een passende dessert food truck voor je uit. Het enige wat je even moet doen, is contact met ons op te nemen via ons formulier. Op normale werkdagen nemen we binnen twee uur contact met je op.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ons dessert food truck aanbod

 

 

 

Volg the Food Convoy op social media