De Beste Cocktailbars in Rotterdam

Er zijn genoeg cocktailbars in Rotterdam om elke dag van de week een nieuwe cocktailbar te bezoeken. Wij hebben voor jou 7 van de beste cocktail bars met verschillende thema’s uitgezocht om heen te gaan! Daarnaast hebben wij voor jou de cocktailbars in Rotterdam met de hoogste Tripadvisor rating opgezocht!

DR ★★★★★

Deze bar is geheel in de stijl van een speakeasy, inclusief geheime locatie zoals een echte speakeasy betaamd. Deze bar heeft van dit lijstje de hoogste Tripadvisor waardering. De bar bevindt zich in Rotterdam, maar je krijgt pas wanneer je reserveert de geheime locatie te weten. Deze cocktailbar heeft een medisch thema. Zo wordt je ontvangen door een zuster of dokter en krijg je cocktails gebaseerd op wat voor medicijn jij op dat moment nodig hebt. Heb jij last van heartbreak? Dr zorgt voor een geschikte cocktail! Dr doet ook aan flairtending! Misschien krijg jij hierdoor ook wel zin om te leren cocktail shaken?

DR bartender is aan het cocktail maken in Rotterdam

Noah cocktailbar ★★★★ ½

Deze cocktailbar in de Oude Haven is in 2016 uitgeroepen tot beste cocktailbar van Nederland. De kaart gaat van prohibition tijd tot tiki tot typische vakantiecocktails. Ze durven daarnaast bij Noah te experimenteren, van gerookte tot bacon infused cocktails. Hun skills zetten ze volledig in. Dans er in de avonduren op los. De bartenders maken sfeer en kunnen er wat van! Ook doen ze aan de nieuwste cocktail trends.

noah rotterdam beste cocktailbar

Nhow hotelbar  ★★★★

Wil je het mooiste uitzicht vanuit een bar? Ga dan naar de Nhow hotelbar. Kijk je ogen uit over de mooie Erasmusbrug. Leuk om in de zomer buiten te zitten op het terras, of in de winter en ’s avonds vanuit binnen naar buiten te kijken door de grote ramen. Nhow heeft een minimalistische look, met sfeervolle verlichting die van kleur kan veranderen en witte aankleding. De bar straalt elegantie en klasse uit. Het is de mooiste skybar van Rotterdam!

Nhow hotelbar in Rotterdam met lekkere cocktails

Supermercado ★★★★

Supermercado heeft naar eigen zeggen een swingende cocktailbar en daar zijn wij het volledig mee eens! De Latijns-Amerikaanse vibes zijn hier sterk. Naast een cocktail kun je hier ook van een lekkere taco of schaal nacho’s genieten. Sommige cocktails kun je in een grote pitcher krijgen en delen met vrienden, of kies een cocktail uit de uitgebreide drankkaart. Wil je zelf cocktails leren maken? Bij Supermercado kun je een cocktail workshop volgen met vrienden. Deze cocktailbar aan het hoofd van de Witte de With is leuk om je dagje Rotterdam mee te eindigen! Wil jij de sfeer van dit restaurant met cocktailbar op jouw eigen feest? Wij kennen hele leuke Mexicaanse foodtrucks die dit kunnen regelen!

Supermercado cocktail bar in Rotterdam in Mexicaanse streetstyle

Amehoela ★★★★

Deze tikibar met een modern tintje noemt zichzelf neo-tiki. De tikibar uit de jaren ’30 is gebaseerd op de cultuur en natuur van Hawaï en Polynesië, waar je meer over kunt lezen in de opkomst van de cocktailbar. Amehoela pakt het net even anders aan, ze combineren modern met tiki met zuid-amerikaans. Geniet naast jouw tropische cocktail van eten gebaseerd op street food uit Havana en Buenos Aires.

Neo-tiki bar Amehoela in Rotterdam

George cocktailbar ★★★★

Een beetje verstopt, op de bovenste verdieping van Scharrels en Schuim, zit Cocktailbar George. Deze speakeasy bar in Rotterdam heeft een geweldig aanbod aan gin voor gin-tonics. Maar ook de klassieke cocktails zoals de Mai Tai en Bloody Mary. Krijg je trek in een hapje? Bestel dan wat lekkere kip bij het restaurant. Tijdens het drinken van de lekkerste cocktails kun je luisteren naar live-muziek. Vaak is er in de George cocktailbar een muzikant aangekondigd of is er een guest bartender die cocktails shaket tot hij/zij erbij neervalt!

George cocktail bar in Rotterdam bij Scharrels en Schuim

Suicide Club ★★★ ½

De Suicide club, een elegante nachtclub en cocktailbar die een opvallende naam heeft. Deze rooftopbar heeft een mooie locatie, net naast het centraal station op het dak van het handelsgebouw. Deze cocktailbar in Rotterdam onderscheidt zich door de goede kwaliteit van hun Asian fusion dishes en drinken. Kijk of ze aankomend weekend een event aan de gang hebben, met dansers en muziek. De cocktails zijn niet goedkoop, maar wel bijzonder en lekker. Ze hebben bijvoorbeeld een Bloody Mary die erg populair is!

Suicide club Rotterdam Handelsgebouw cocktail bar naast het station

 

VOLG FOOD CONVOY