MOBIELE CHAMPAGNEBAR

Bubbels uit bijzondere busjes

Champagnebar voor je eerstvolgende evenement.

Vind je het tof om te proosten en heb je belangstelling voor bubbels? Mooi zo! Daar hebben we alvast een paar champagnebarretjes voor op een rijtje gezet. Van champagnebar met mousserende wijn tot oesterbar met bubbels erbij. Laat je inspireren door het aanbod en vraag ons gerust naar de voorwaarden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Champagnebar Lekker Wijnig

Champagnebar met mousserende wijn

Witte champagne is het bekendst. Maar wist je dat er ook een rosé variant bestaat? Bovendien mag zo’n mousserende wijn alleen champagne worden genoemd als deze uit de gelijknamige streek komt. Alle andere wijnen die op dezelfde wijze worden vervaardigd, staan geregistreerd onder de term méthode traditionelle. De druiven worden hiervoor over het algemeen wat eerder geplukt voor een lager suikergehalte. Voor de eerste fermentatie worden de natuurlijke suikers van de druif omgezet tot alcohol. Het zure resultaat wordt vermengd met verschillende wijnsoorten tot een proto-model. Vervolgens wordt de tweede fermentatie uitgevoerd met nog een beetje extra suiker. Omdat de gisting in de fles plaatsvindt wordt het eindproduct mousserend genoemd. De bubbels die ontstaan kunnen namelijk niet aan de fles ontsnappen. Bij de champagnebar van Lekker Wijnig kan je deze bubbels in actie zien.

Champagnebar met oesters

Oesterbar met bubbels erbij

Oesters stralen natuurlijk al luxe uit. Maar natuurlijk nog veel meer als ze gepaard gaan met een glas champagne. Nu zijn we geen voorstander van overdaad. Maar we zijn wel dol op delicatessen. De Ierse Jonathan Swift, schrijver van Gullivers reizen, zei eens: “Het was een dappere man die de eerste oester at.” We geven hem groot gelijk. De schelp met zijn slijmerige substantie is op het eerste gezicht niet bepaald aantrekkelijk. Maar het eten van oesters stamt al uit de prehistorie. Iets minder ver terug in de tijd worden ze onder andere gezien als afrodisiacum. Hun aminozuren beïnvloeden de hormoonspiegel en het zinkgehalte de productie van testosteron. In combinatie met een glas sterke drank (lees: champagne) die de remmingen wegneemt is het wellicht een recept voor een stimulerend gesprek. Als je hier al gelukkig van wordt, kan de Oesterbar je vast verder helpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zo werken wij

  1. Reserveren
   Vul nog even ons formulier in. Kost maar een minuutje!
   Je hoeft enkel aan te geven wat je wensen zijn.
  1. Service
   We vragen het nog even na: Wat mag echt niet ontbreken?
   Gewoon om te peilen waar je precies naar op zoek was.
  1. Koken
   Alles in de keuken laten we aan de chef over, maar wij gaan voor je rennen!
   Op basis van jouw wensen regelen we een champagnebar bij jou in de buurt.
 1. Smakelijk!
  Nu kan je gaan genieten van culinaire creaties uit zo’n mobiele champagnebar.
  Ruilen is helaas niet mogelijk. Maar we garanderen je een geslaagd evenement!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Food Convoy bij KHN

VOLG FOOD CONVOY