Een geslaagd feest met een originele catering aan huis

Wil je dit jaar uitgebreid je verjaardag vieren, nodig je een aantal vrienden uit omdat je geslaagd bent of heb je zomaar zin in een culinair avondje? Met een uitgebreide catering aan huis hoef jij je geen zorgen meer te maken over een flauwe hap, maar krijgen jij en je gasten kwalitatieve gerechten voorgeschoteld. Heb je een groter terrein tot je beschikking? Dan passen onze foodtrucks misschien beter bij je wensen. Wil je graag een smakelijke ochtend, middag of avond organiseren, maar heb je nog vragen over de kosten, de keuken en het minimum aantal personen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Wij doen dan ons best om al je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Catering aan huis voor alle gelegenheden!

Javaanse catering uit Indonesische Foodtruck

Voor een catering aan huis heb je niet per se een grote ruimte nodig. Het enige wat telt is dat er genoeg hongerige personen aanwezig zijn om van alle heerlijke gerechten te kunnen genieten. Bij The Food Convoy hebben we een groot aanbod aan cateringbedrijven door heel Nederland en België. Mocht je dus voorkeur hebben voor een speciale keuken zoals BBQ of Indonesisch of verzorg je graag een culinair minifestival bij jou thuis? We kunnen altijd, volledig naar wens, de perfecte catering aan huis voor je regelen. Staat de catering die je zoekt niet op onze website? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en geef precies aan wat je zoekt. Wij gaan dan op zoek naar de catering die aansluit bij al je wensen.

Verschillende catering concepten

Ons aanbod aan catering draait niet alleen om genieten van verschillende culinaire gerechten, maar ook om de totale beleving. Zo kun je ervoor kiezen om een totaalpakket te huren inclusief bijpassend tafelgerei, of kun je je gasten de mogelijkheid bieden om zelf een favoriet gerecht op te scheppen tijdens een lopend buffet. Met het local taste concept worden er uitsluitend producten gebruikt van lokale boeren. Heb je een grote locatie en wil je je gasten verrassen met een echt Amerikaans streetfood sfeertje? Dan zijn onze foodtrucks wellicht de beste keus! Veel foodtrucks serveren verschillende kleine hapjes, snacks en een diversiteit aan koude, warme en alcoholische drankjes.

Food Convoy
Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan