CATERING ROTTERDAM

Heerlijk eten uit de havenstad

Happen in de havenstad

Wil jij graag speciale catering uit Rotterdam? The Food Convoy regelt het voor je! In ons ‘catering Rotterdam’-bestand hebben wij de beste cateraars uit de havenstad gebundeld. Wellicht heb je een bedrijfsfeestje met 200 man, of organiseer je iets leuks voor een familiedag? Wij maken de juiste match voor je! Onze Rotterdamse chefs kunnen je verschillend heerlijks aanbieden. Wil je graag dat het catering-werk uit je handen wordt genomen en wil je een passend aanbod krijgen van catering in en uit Rotterdam? Geef je wensen aan bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte!

Vraag vrijblijvende offerte aan!
 

De beste catering uit Rotterdam

catering RotterdamOnze Rotterdamse chefs weten wat goed nassen is. Van de Coolsingel tot de Koopgoot en van Hoogvliet tot Overschie: wij hebben allerlei Rotterdamse cateraars in ons bestand en gaan jouw verwachtingen overtreffen. Wij zijn een ‘catering Rotterdam’-matchmaker en kunnen dus alles voor je  regelen: van  frietkraam tot een vijf-gangen diner aan huis. Daarnaast is er ook een heel bestand aan Rotterdamse Foodtrucks voor je evenement beschikbaar. Met een Marokkaanse, Indonesische of Mexicaanse keuken. Of misschien speciaal biertjes?  Een ijscokar? Geef je wensen door en wij maken de juiste match.

 

Catering UtrechtCatering Rotterdam en omstreken

Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn voor catering Rotterdam? Ben je net op zoek naar een cateraar buiten de havenstad? Of heb je andere verzoeken voor jouw evenement? Dien gerust een aanvraag in! Maar 1 ding is zeker: er is echt van alles mogelijk. Als je op een doordeweekse dag een offerte aanvraagt, bellen wij dezelfde dag nog om naar jouw wensen te luisteren. Daarna doen we je een aantal suggesties van Rotterdamse cateraars waarvan wij denken dat het bij jouw evenement past. Van A-Z kunnen er evenementen worden opgezet van 10 tot 600 man, zonder dat jij er al te veel moeite voor hoeft te doen. Dien je aanvraag in en wij hangen zo snel als mogelijk is bij je aan de lijn.

 

Dien je aanvraag in!
 

ZO WERKEN WIJ

 1. Reserveren
  Eerst vul je even ons formulier in. Dat kost maar een minuutje!
  Je hoeft enkel aan te geven wat je wensen zijn.
 2. Service
  Ten tweede vragen we het nog even na: Wat mag echt niet ontbreken?
  Gewoon om te peilen waar je nou precies naar op zoek was.
 3. Koken
  Daarna laten we alles in de keuken aan de chef over, maar wij gaan voor je rennen!
  Op basis van jouw wensen regelen we een Rotterdamse cateraar bij jou in de buurt.
 4. Smakelijk!
  Vervolgens kan je gaan genieten van alle gerechten.
  We garanderen je een geslaagd evenement!

 

VOLG FOOD CONVOY