CATERING EINDHOVEN

Cateraars met heerlijk eten uit de lichtstad

Catering op locatie

Wil jij graag een toffe cateraar in of uit Eindhoven? Dat regelt The Food Convoy voor je! Wij hebben een flink aantal goede cateraars in ons ‘catering Eindhoven’ -bestand. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij vinden de geschikte Eindhovense cateraar voor jouw evenement! Cateraars met kwalitatief en lekker eten vanuit de lichtstad. Of je nu voor 300 mensen een evenement organiseert of voor je beste vrienden op je verjaardagsfeestje. Je kunt denken aan speciale locaties, voortreffelijk eten en een vlekkeloze organisatie: Onze Eindhovense chefs kunnen je veel verschillende heerlijke gerechten aanbieden.!

Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Catering Eindhoven de gekste!

catering EindhovenVan Woensel tot Gestel, en van Meerhoven tot Stratum, wij verzorgen de beste cateraars uit Eindhoven op jouw evenement. Dus of je nu een klein intiem feestje organiseert en het speciaal wil maken met een bijzondere cateraar, of een groot bedrijfsfeest voor 300 man waar goed eten ge-catered dient te worden: vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan! Als je een offerte aanvraagt op een werkdag, bellen wij jou dezelfde dag nog terug. In dat geval nemen we even al je wensen door zodat jij de perfecte cateraar voor jouw evenement vindt. Wil jij graag een uniek menu samenstellen met een professionele chef?
We hebben allerlei chefs die gespecialiseerd zijn in een specifieke keuken. Van Asian-fusion tot volledige Italiaanse buffetten à la di mama.

 

catering Eindhoven

Perfecte Foodmatches

Onze food-matchmakers hebben persoonlijk contact met de foodtrucks en chef-koks, dus ook de volledige organisatie kan van je worden overgenomen. Fijn om zoiets gewoon uit te besteden toch? Wij denken met je mee over de stroompunten, de hoeveelheid eten die je nodig hebt en de capaciteit om het eten uit te serveren. Van Marokkaans tot Indisch tot tosti’s en wraps, alles is mogelijk.

 

 

Ik wil een cateraar uit Eindhoven boeken!
 

ZO WERKEN WIJ

 1. Reserveren
  Eerst vul je even ons formulier in. Dat kost maar een minuutje!
  Je hoeft enkel aan te geven wat je wensen zijn.
 2. Service
  Ten tweede vragen we het nog even na: Wat mag echt niet ontbreken?
  Gewoon om te peilen waar je nou precies naar op zoek was.
 3. Koken
  Daarna laten we alles in de keuken aan de chef over, maar wij gaan voor je rennen!
  Op basis van jouw wensen regelen we een Eindhovense cateraar bij jou in de buurt.
 4. Smakelijk!
  Vervolgens kan je gaan genieten van alle gerechten.
  Ruilen is helaas niet mogelijk. Maar we garanderen je een geslaagd evenement!

 

VOLG FOOD CONVOY