CATERING AMSTERDAM

Bikken, kanen, nasjen en snaaien
 

CATERING AMSTERDAM EN OMSTREKEN

Op zoek naar een Mokums kaasplankje of uitgebreide Grachtenborrel? Na een broodje halfom wat koffie met een koggetje erbij? Stop maar met struinen! Hieronder hebben we namelijk al onze Amsterdamse cateraars even voor je op een rijtje gezet. Zo zit er vast wel iets voor je tussen. Laat je onder andere inspireren door de borrelhapjes van Sla-gerei. Maar vergeet vooral niet verder te kijken!

Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Catering AmsterdamUITGEBREIDE BUFFET CATERING OP LOCATIE

Schijn bedriegt wat de naam betreft. Sla-gerei serveert namelijk veel meer dan salade. Van charcuterie tot kaasplankje. Maar ook borrelhapjes en bonte buffetten. Wat dacht je bij mooi weer van een Big Green Egg barbecue met gegrilde groenten en gebakken garnalen? Warme wafels van brioche deeg met walnoten? Bovendien rijk belegd met pastrami, hummus en gepofte paprika! Daarnaast staan er hartige taarten en stevige soepen op tafel. En verder nog verfijnde finger foods en verse happen. Kom je er even niet meer uit? Bel gerust even om de mogelijkheden te bespreken!

 

Catering AmsterdamTAPAS OP KANTOOR MET TOP CATERING AMSTERDAM

Voor de beste tapas cateraar van Amsterdam kan je een kijkje nemen in ons assortiment. Fingerfood catering is namelijk een vak apart. Alles letterlijk behapbaar houden en toch een bommetje vol smaak weten te bereiden. Je likt er je vingers bij af. Maar om vuile fikken op je toetsenbord te vermijden kan je ze natuurlijk ook gewoon met bestek eten. Of laat die kleverige kadetten met kaas lekker liggen en ga voor die gerookte ossenworst met mosterd en Amsterdams zuur! TasteFools heeft echter ook andere oplossingen. Lekkere kommen vol Oosterse curry of oerhollandse stamppot bijvoorbeeld. Zo blijven je handen lekker schoon terwijl je gewoon rustig door geniet.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

ONZE CATERAARS UIT AMSTERDAM

 

 

ZO WERKEN WIJ

 1. Reserveren
  Vul eerst nog even ons formulier in. Kost maar een minuutje!
  Je hoeft enkel aan te geven wat je wensen zijn.
 2. Service
  We vragen het nog even na: Wat mag echt niet ontbreken?
  Gewoon om te peilen waar je nou precies naar op zoek was.
 3. Koken
  Alles in de keuken laten we aan de chef over, maar wij gaan voor je rennen!
  Op basis van jouw wensen regelen we een Amsterdamse cateraar bij jou in de buurt.
 4. Smakelijk!
  Nu kan je gaan genieten van alle gerechten.
  Ruilen is helaas niet mogelijk. Maar we garanderen je een geslaagd evenement!

 

VOLG FOOD CONVOY