catering aan huis

Een grote diversiteit aan wereldgerechten op locatie

Een geslaagd feest met een originele catering aan huis

Wil je dit jaar uitgebreid je verjaardag vieren, nodig je een aantal vrienden uit omdat je geslaagd bent of heb je zomaar zin in een culinair avondje? Met een uitgebreide catering aan huis hoef jij je geen zorgen meer te maken over een flauwe hap, maar krijgen jij en je gasten kwalitatieve gerechten voorgeschoteld. Heb je een groter terrein tot je beschikking? Dan passen onze foodtrucks misschien beter bij je wensen. Wil je graag een smakelijke ochtend, middag of avond organiseren, maar heb je nog vragen over de kosten, de keuken en het minimum aantal personen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Wij doen dan ons best om al je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Javaanse catering uit Indonesische FoodtruckCatering aan huis voor alle gelegenheden!

Voor een catering aan huis heb je niet per se een grote ruimte nodig. Het enige wat telt is dat er genoeg hongerige personen aanwezig zijn om van alle heerlijke gerechten te kunnen genieten. Bij The Food Convoy hebben we een groot aanbod aan cateringbedrijven door heel Nederland en België. Mocht je dus voorkeur hebben voor een speciale keuken zoals BBQ of Indonesisch of verzorg je graag een culinair minifestival bij jou thuis? We kunnen altijd, volledig naar wens, de perfecte catering aan huis voor je regelen. Staat de catering die je zoekt niet op onze website? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en geef precies aan wat je zoekt. Wij gaan dan op zoek naar de catering die aansluit bij al je wensen.

Verschillende catering conceptenFood Convoy

Ons aanbod aan catering draait niet alleen om genieten van verschillende culinaire gerechten, maar ook om de totale beleving. Zo kun je ervoor kiezen om een totaalpakket te huren inclusief bijpassend tafelgerei, of kun je je gasten de mogelijkheid bieden om zelf een favoriet gerecht op te scheppen tijdens een lopend buffet. Met het local taste concept worden er uitsluitend producten gebruikt van lokale boeren. Heb je een grote locatie en wil je je gasten verrassen met een echt Amerikaans streetfood sfeertje? Dan zijn onze foodtrucks wellicht de beste keus! Veel foodtrucks serveren verschillende kleine hapjes, snacks en een diversiteit aan koude, warme en alcoholische drankjes.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

ZO WERKEN WIJ

 1. Reserveren
  Vul nog even ons formulier in. Kost maar een minuutje!
  Je hoeft enkel aan te geven wat je wensen zijn.
 2. Service
  We vragen het nog even na: Wat mag echt niet ontbreken?
  Gewoon om te peilen waar je nou precies naar op zoek was.
 3. Koken
  Alles in de keuken laten we aan de chef over, maar wij gaan voor je rennen!
  Op basis van jouw wensen regelen we een cateraar bij jou in de buurt.
 4. Smakelijk!
  Nu kan je gaan genieten van je favoriete gerechten.
  Ruilen is helaas niet mogelijk. Maar we garanderen je een geslaagd evenement!

 

VOLG FOOD CONVOY