BURGER FOODTRUCK

Ben je op zoek naar een burger foodtruck? Wij hebben ze allemaal duidelijk voor je op een rijtje gezet. Met alle verschillende soorten wagens en burgers zit er ongetwijfeld een mobiele keuken bij die perfect aansluit op jouw evenement. Alvast veel plezier met kiezen en bon appétit!

Ontelbaar veel verschillende foodtruck burgers

Bij een burger denk je vaak aan een broodje, een flink stuk rundvlees, wat sla en een grote dot saus. Toch zijn er nog veel meer lekkere varianten op de traditionele burger mogelijk. Van originele smaakcombinaties tot unieke bereidingswijzen: onze burger foodtrucks hebben het allemaal! Als je je gasten wil verrassen met de meest originele en allerlekkerste, verse burgers zit je met onze wagens dus zeker goed. Om je een beeld te geven van onze verschillende soorten burgers, hieronder een aantal heerlijke burger foodtrucks in de spotlight.

Taiwanese gua bao buns en bietenburgers

Een van onze foodtrucks die verrassende en originele burgers serveert, is Taiwanese burger foodtruck Forq Food. Deze rollende keuken verkoopt lekkere gua bao buns (Taiwanese steamed buns) met diverse overheerlijke toppings. Denk daarbij aan echte peking eend met bosui, komkommer en hoison saus, of pulled chicken met chinese koolsla en pinda’s. Klinkt goed, toch? Als daarvan het water nog niet in je mond loopt, verkoopt deze truck ook nog verse vegetarische bietenburgers met feta, rucola en mierikswortelmayo. Om je vingers bij af te likken!

Door de uitgebreide keuze is deze truck geschikt voor elk evenement, van bruiloft tot bedrijfsfeest en van festival tot verjaardag. Naast de unieke burgers heeft deze wagen ook een heel originele uitstraling. Vroeger was deze rollende keuken namelijk een ambulance van het Belgische leger, en volgens de kenners zijn er nog maar weinig van dit soort exemplaren in Nederland te vinden. Al net zo uniek als de Taiwanese burgers die deze wagen maakt dus. Laat deze truck dus niet aan de smaakpapillen van jou en je gasten voorbijrijden, want veel van deze burgers en wagens vind je niet!

Echte Amerikaanse foodtruck burgers 

Wil jij een echte ‘American feeling’ op je evenement creëren? Ga dan voor American burger foodtruck Bar American. Met verse, biologische Black Angus burgers in de smaken Classic, Hawaï en Bacon, en een zilveren Airstream caravan breng je Amerika zowel qua smaak als uitstraling tot leven op jouw event. Voor je gasten dit keer geen McDonalds of Burger King, maar echt Amerikaanse kwaliteit. Eén ding is zeker: Bar American makes burgers great again!

bar american

Bar American foodtruck aanwezig tijdens een foodtruckfestival

Ongeëvenaarde, oerlekkere smaaksensatie

Zoals de naam van deze truck al aangeeft, serveert de Oerburger Bus ambachtelijke oerburgers gemaakt van echte oerkoeien, ofwel Schotse Hooglanders. Doordat de koeien heerlijk vrij in de wei hebben gelopen is het vlees vol van smaak en helemaal verantwoord. Deze burgers worden bovendien bereid op een authentieke houtskool-BBQ, waardoor ze een nog uniekere, rijkere smaak krijgen. Of je nu gaat voor de oerburger, cheeseburger of baconburger; zo’n goed broodje vlees hebben jij en je gasten nog nooit geproefd! Oerrrlekkerrr!

oerburger bus - hamburgers

Hamburgers op de grill bij de foodtruck van de oerburger bus

Van deze truck kun je dus kwalitatatief sterke en diervriendelijke producten verwachten. Met de prachtige Peugeot j9 oldtimer haal je naast opvallend eten bovendien ook opvallende aankleding in huis. Deze truck heeft daarnaast een capaciteit van 600 ambachtelijke runderburgers per uur, en is beschikbaar voor indoor- en outdoorevenementen. Houd alleen wel rekening met de rook van de houtskoolbarbecue.

Als je kiest voor de Oerburger Bus laat je je je gasten oeroude bereiding ervaren. Een beleving om nooit meer te vergeten.

En nog veel, véél meer…

Naast de bovenstaande burgers hebben we nog veel meer broodjes vlees in ons assortiment. Van een van de meest gezonde burgers ter wereld (The Dutch Weed Burger) tot foodtrucks met een groot aantal vegetarische gerechten. Ook de aankleding van de trucks zelf is zeer divers. Zo hebben we zelfs een oude Amerikaanse schoolbus tot jouw beschikking! Bovendien zijn onze trucks geschikt voor alle formele en informele evenementen. Kijk eens rustig rond en maak je keuze. Succes!

the dutch weed burger ingredienten

Omschrijving van alle ingrediënten die verwerkt zijn in The Dutch Weed Burger