BBQ FOODTRUCK


Op deze pagina hebben we speciaal voor jou alle BBQ-liefhebbers en grillgiganten verzameld die met passie voor hun vak jouw evenement tot grote hoogte doen stijgen. Veel plezier met het kiezen van de juiste BBQ foodtruck!

BBQ foodtrucks huren in Nederland

Wil je een bbq foodtruck huren? Wees gerust. Je bent aanbeland bij de grillmasters en BBQ-helden uit ons bestand. Dit zijn de mannen en vrouwen die met hun BBQ foodtruck het grillen van verschillende soorten vlees en groenten hebben verheven tot een kunstvorm, met alle technieken die daarbij komen kijken. Zij zijn de professionals die directe en indirecte technieken gebruiken om het vlees te garen. Bij de directe techniek worden de gerechten boven het vuur gebraden (de traditionele manier), en bij de indirecte techniek wordt het vlees door zijdelingse warmteafvoer langzaamaan gegaard (dit kan bijvoorbeeld als een foodtruck een kolenbarbecue gebruikt die dicht kan met een kap).

Naast alle uiteenlopende technieken verschillen ook de soorten foodtrucks veel van elkaar. Zo zijn er de houtgestookte ovens van Grill ‘n Smoke die met hun biologische groenten en vis zorgen voor een ongeëvenaarde smaaksensatie. Daarnaast kun je kiezen voor Mo’s Comfortfood die met 23 jaar horeca-ervaring in 2014 eindelijk zijn foodtruckdroom verwezenlijkte.

Barbecue Foodtrucks op festivals

Het mooie van de barbecue-categorie is dat BBQ trucks voor meerdere soorten events kunnen worden ingezet. Van grote muziekevents als Pinkpop en Lowlands tot aan stedelijke markten als de Swan Market in Rotterdam. Wordt er een privéfeest georganiseerd? Of wil de baas van het bedrijf uitpakken met een groot evenement? In beide gevallen zijn de BBQ foodtrucks zeer geschikt!

Om je een idee te geven hoe onze BBQ foodtrucks tijdens festivals te werk gaan hebben we onderstaande impressie van Tommy’s Barbecue tijdens een festival toegevoegd:

BBQ keukens inhuren voor op je bruiloft

Vergeet niet dat bruiloften ook een heel ander karakter krijgen met een compleet verzorgde BBQ-catering. Als je af wil van een statisch geheel waarbij iedereen met ongeduldige kinderen aan lange tafels zit, leent een foodtruck zich bij uitstek voor dit soort gelegenheden. Iedereen kan op z’n gemak iets lekkers te eten gaan halen wanneer hij of zij daar behoefte aan heeft.

Vergeet in je enthousiasme alleen niet dat sommige BBQ foodtrucks hun kunsten vooral op outdoorevenementen vertonen. Vraag altijd even na of ze hun specialiteiten ook binnen kunnen uitvoeren, zodat je piepende rookmelders sowieso vermijdt. Alvast smakelijk eten!

bruiloft catering

spareribs