BBQ Foodtruck

Burgers en ribs uit een rollende keuken

 

BBQ Foodtruck voor je eerstvolgende feestje

Dol op pulled pork, gek op gegrilde kip, of over de oren van spareribs? Wil je een mobiele barbecue huren en ben je dit keer op zoek naar iets origineels? Dan ben je op de juiste plek beland. Hieronder hebben we namelijk alle bbq chefs even voor je op een rijtje gezet. Met een selectie uit tientallen BBQ trucks zit er vast wel iets voor je tussen. Laat je inspireren door de rollende keuken van Rich Pork, of de bijzondere uitstraling van de BBQ Army. Neem vooral contact met ons op voor meer informatie over de verschillende barbecue variaties.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Nog wat inspiratie nodig?

Hieronder hebben we nog even wat nuttige informatie voor je op een rijtje gezet.

bbq foodtruck

BBQ foodtruck huren in Nederland

Wil je een bbq foodtruck huren? Wees gerust. Je bent aanbeland bij de grillmasters en BBQ-helden uit ons bestand. Dit zijn de mannen en vrouwen die met hun BBQ foodtruck het grillen van verschillende soorten vlees en groenten hebben verheven tot een kunstvorm, met alle technieken die daarbij komen kijken. Zij zijn de professionals die directe en indirecte technieken gebruiken om het vlees te garen. Bij de directe techniek worden de gerechten boven het vuur gebraden (de traditionele manier), en bij de indirecte techniek wordt het vlees door zijdelingse warmteafvoer langzaamaan gegaard (dit kan bijvoorbeeld als een foodtruck een kolenbarbecue gebruikt die dicht kan met een kap).

Naast alle uiteenlopende technieken verschillen ook de soorten foodtrucks veel van elkaar. Zo zijn er de houtgestookte ovens van Grill ’n Smoke die met hun biologische groenten en vis zorgen voor een ongeëvenaarde smaaksensatie. Daarnaast kun je kiezen voor Mo’s Comfortfood die met 23 jaar horeca-ervaring in 2014 eindelijk zijn foodtruckdroom verwezenlijkte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Barbecue Foodtruck op festivals

Het mooie van de barbecue-categorie is dat BBQ trucks voor meerdere soorten events kunnen worden ingezet. Van grote muziekevents als Pinkpop en Lowlands tot aan stedelijke markten als de Swan Market in Rotterdam. Wordt er een privéfeest georganiseerd? Of wil de baas van het bedrijf uitpakken met een groot evenement? In beide gevallen zijn de BBQ foodtrucks zeer geschikt!

Om je een idee te geven hoe onze BBQ foodtrucks tijdens festivals te werk gaan hebben we onderstaande impressie van Tommy’s Barbecue tijdens een festival toegevoegd:
 

BBQ keukens inhuren voor op je bruiloft

Vergeet niet dat bruiloften ook een heel ander karakter krijgen met een compleet verzorgde BBQ-catering. Als je af wil van een statisch geheel waarbij iedereen met ongeduldige kinderen aan lange tafels zit, leent een foodtruck zich bij uitstek voor dit soort gelegenheden. Iedereen kan op z’n gemak iets lekkers te eten gaan halen wanneer hij of zij daar behoefte aan heeft.

Vergeet in je enthousiasme alleen niet dat sommige BBQ foodtrucks hun kunsten vooral op outdoorevenementen vertonen. Vraag altijd even na of ze hun specialiteiten ook binnen kunnen uitvoeren, zodat je piepende rookmelders sowieso vermijdt. Alvast smakelijk eten!

Al trek gekregen?

Heb je na zien van onze foodtrucks al trek gekregen in een bonte barbecue? Neem dan op de pagina van jouw gekozen foodtruck contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Al onze trucks zijn geschikt voor (grote) formele en informele evenementen, en de meeste zijn zowel in- als outdoor in te zetten. Zo hebben we altijd genoeg trucks voor elk evenement of feest. Alvast veel plezier met kiezen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan
 

Volg the Food Convoy