BBQ catering

Uitzonderlijke barbecue; Uitgezonderd grillen

 

BBQ catering op locatie

Gek op grillen of op zoek naar iets smokin’ hots? Dan ben je op de juiste plek beland. Hieronder hebben we namelijk de beste BBQ foodtrucks even voor je op een rijtje gezet. Met een selectie uit tientallen trucks zit er vast wel iets voor je tussen. Laat je vooral inspireren voor je eerstvolgende feestje. Van bedrijfsborrel tot bruiloft, festival of verjaardagsfeestje. En neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de diverse BBQ catering opties.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

bbq catering

Als winnaar uit de BBQ bus

Dit jaar was Hete Bliksem de winnaar van de 24kitchen Food Truck Awards 2017. Zij weten dus wel van wanten als het om BBQ catering gaat. Het geesteskind van Elmar Gerekink verzorgt alles van kogelbiefstuk tot gambaspies. Naast barbecue bereiden ze ook heerlijke broodjes. Rijk belegd met warme beenham of hete kip. Voor de vegetariërs zit er ook wel iets tussen. Röstikroketjes met honingmosterdsaus, of bijvoorbeeld spinaziepannenkoekjes met blauwe kaas.
 

 

 

bbq catering

Mobile BBQ en ander moois

De runner-ups mag je echter ook niet vergeten. Zo zijn de volgende BBQ catering trucks voornamelijk op bijzondere gerechten gespecialiseerd. Zo richt Rich Pork zich op brioche broodjes met pulled pork. Met ruim 25 jaar ervaring en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten staat de chef garant voor kwaliteit. Mobile BBQ benaderd barbecuen vanuit een andere hoek. Uit zijn deelname aan Grillmasters 2015 blijkt wel dat deze chef als geen ander weet wat goed grillen is. Voor overheerlijke forelletjes en Fatty’s van gevuld gehakt moet je bij hen wezen. Maar kijk ook even bij onze andere originele BBQ trucks!

 

 

Onze bijzondere BBQ trucks

 

 

Zo werken wij

 1. Aanmaken
  Vul nog even ons formulier in; one minute, that’s all it takes.
  Je hoeft alleen maar even aan te geven wat je wensen zijn.
 2. Marineren
  Binnen 2 uur vragen we het nog even na: Met hoeveel zijn jullie?
  Wat mogen we niet vergeten? Gewoon om te peilen waar je nou precies naar op zoek bent.
 3. Smokin’
  Het barbecuen laten we over aan de grillmaster; wij gaan voor je rennen!
  Op basis van jouw wensen regelen we verrassende BBQ catering bij jou in de buurt.
 4. Smakelijk!
  Nu kan je gaan genieten van een barbecue met pit!
  Ruilen is helaas niet mogelijk. Maar we garanderen je een geslaagd evenement.

 

Volg the Food Convoy