BAKFIETS FOODTRUCK

Stabiele bakken op toffe triporteurs
 

Bakfiets foodtruck voor je eerstvolgende evenement

Bewondering voor met spierkracht aangedreven voertuigen, maar geen zin in yabba dabba doo? Dol op driewielers, maar dus zelf niets hoeven doen? Als je al staat te trappelen bij dit idee, dan zit het je vandaag mooi mee! Hieronder hebben we alvast een paar bakfietsen voor je op een rijtje gezet. Van bakfiets foodtruck met mobiele frituur tot koffiebar op wielen. Laat je inspireren door het aanbod en lees meer over deze doldwaze driewielers.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 
 

Frietfiets bakfiets foodtruck

Bakfiets foodtruck met friet

Frietfiets bakt friet vanuit een authentieke bakfiets. Bovendien vervaardigd van verse, biologische aardappelen. Ze hebben een toffe baan in de buitenlucht als de zon begint te schijnen. Maar ook binnen bezorgen ze een ‘vette’ hap. Zo wonnen ze in 2015 de AD Friettest en waren ze de enige een dikke 10 op het rapport. De formule breid zich langzaam uit naar het noorden van Nederland. Zoals bakkers en kruideniers vroeger door de buurt reden, komt nu Frietfiets zo op locatie langs. Maar hoewel zij zich richtten op Nederland, rijden er ook in België bakfietsen rond. Bijvoorbeeld de BakFrietFiets. Ook een bakfiets foodtruck met friet dus. Lekker dik gesneden zoals eigenaar Danny ze graag eet. Daarnaast serveert hij ook diverse snacks als huisgemaakte kaaskroketten. Benieuwd naar andere bakfiets mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

 
 
 

Bici Barista bakfiets foodtruck

Barista met bakfiets foodtruck boeken

Deze bicicletta bevat alles voor espresso, cappuccino en (ijs)thee. Bovendien worden in plaats van servetjes de wafels geserveerd uit gepersonaliseerde koffiefilters. Bici Barista was geboren toen eigenaar Roy een bakfiets ombouwde tot koffiebar. Samen met Patricia serveert hij dus sterke bakkies van verse bonen. Beide barista’s willen mensen bewust maken wat koffie van kwaliteit is. Naar eigen zeggen zijn ze allebei besmet met het koffievirus. Diverse koffieapparaten hebben al de revue gepasseerd. Maar de grondbeginselen van de bakfiets waren eigenlijk een groot experiment. Met succes hebben ze op verschillende beurzen gestaan, maar ze houden niet op met proeven uitvoeren. Zo hebben ze een aantal speciale opties op het menu staan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een scheut koffielikeur vermengd met Prosecco? Benieuwd naar andere bakfiets mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

 
 
 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 
 

Zo werken wij

 1. Reserveren
  Vul nog even ons formulier in. Kost maar een minuutje!
  Je hoeft enkel aan te geven wat je wensen zijn.
 2. Service
  We vragen het nog even na: Wat mag echt niet ontbreken?
  Gewoon om te peilen waar je nou precies naar op zoek was.
 3. Koken
  Alles in de keuken laten we aan de chef over, maar wij gaan voor je rennen!
  Op basis van jouw wensen regelen we een bakfiets bij jou in de buurt.
 4. Smakelijk!
  Nu kan je gaan genieten van culinaire creaties uit zo’n bonte bakfiets.
  Ruilen is helaas niet mogelijk. Maar we garanderen je een geslaagd evenement!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Volg Food Convoy