AIRSTREAM HUREN

Gestroomlijnde Globetrotters en zilveren Sovereigns
 

Airstream huren voor je eerstvolgende evenement

Altijd al een flitsende indruk willen maken op een feestje? Nieuwsgierig naar hoe je reflectie eruit ziet als je eet? Wees gerust! Ook hier hebben we foodtrucks voor! Airstreams hebben een allure om u tegen te zeggen. Het gevoel van avontuur verpakt in zilver glimmende wagens. Al nieuwsgierig geworden? Hieronder hebben we een paar Airstreams voor je op een rijtje gezet. Laat je inspireren door het aanbod en lees meer als je een Airstream huren wil.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 
 

Airstream huren van Boppin Burgers

Waarom zou je een Airstream huren?

Wie krijgt er nou geen glinstering in hun ogen als er een Airstream voorrijdt? Daarnaast zul je gasten tevens zien glunderen als je dit schitterende verhaal vertelt. Een van de grootste ontdekkingsreizen ooit: de NASA ruimteverkenningsmissie. Toen de bemanning van Apollo 11 terugkeerde op aarde, werd ze in een afgesloten Airstream vervoerd om geen onbekende bacteriën te verspreiden. Sindsdien vervoert NASA astronauten naar de lanceerplatformen met Airstream shuttlebusjes. Deze Astrovans zullen ongetwijfeld wat minder claustrofobisch zijn.

Pasta Joe is het zilver in ieder geval nog niet zat. Ze hebben zelfs een minstens zo glanzende pasta machine aangeschaft om hun Airstream te matchen. Zo krijgen zelfs je gerechten een extra glimmer mee.

 
 
 

TourArt Airstream huren

Airstream huren op locatie

Wist je dat Amerikaanse ambtenaren zich ook wel eens graag in zo’n zilveren truck terugtrekken? Omgebouwde Airstreams zijn namelijk vaak voorzien van de meest moderne snufjes. Leren bekleding, airconditioning, LED televisie en Blu-Ray. Zo reisde Vice President Dick Cheney zonder problemen per Airstream naar Azië!

Tenminste, hij zat in de Airstream. Maar het voertuig zat in de buik van een militair vrachtvliegtuig. Airstreams zijn echter ook ultra mobiel als ze niet per vliegtuig worden vervoerd. Ze noemen hun op één na duurste model niet voor niets globetrotter. Onze wereldreizigers blijven echter wat dichter bij huis. Maar binnen de Benelux zit er ongetwijfeld een voor je tussen! Wat dacht je bijvoorbeeld van het schitterende plaatje hiernaast? TourArt laat hier per toeval moderne en historische architectuur mooi samenkomen.

 
 
 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 
 

Zo werken wij

 1. Reserveren
  Vul nog even ons formulier in. Kost maar een minuutje!
  Je hoeft enkel aan te geven wat je wensen zijn.
 2. Service
  We vragen het nog even na: Wat mag echt niet ontbreken?
  Gewoon om te peilen waar je nou precies naar op zoek was.
 3. Koken
  Alles in de keuken laten we aan de chef over, maar wij gaan voor je rennen!
  Op basis van jouw wensen regelen we een Airstream bij jou in de buurt.
 4. Smakelijk!
  Nu kan je gaan genieten van culinaire creaties uit zo’n gestroomlijnde Globetrotter.
  Ruilen is helaas niet mogelijk. Maar we garanderen je een geslaagd evenement!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Volg the Food Convoy